Δωρεάν μεταφορικά, για παραγγελίες άνω των 50€.

Καλάθι αγορών

Επιστροφές – Αλλαγές

Πιστή στην βασική αρχή, της κατά το δυνατόν άριστης εξυπηρέτησής σας και έχοντας ως στόχο την ικανοποίησής σας τόσο όσον αφορά στις συλλογές και προτάσεις μας, αλλά και όσον αφορά στο επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών και διαδικασιών, τo www.www.juliabergovich.com ακολουθεί μια φιλική και ευέλικτη πολιτική σε σχέση με την μερική ή ολική επιστροφή της παραγγελίας σας μετά την παραλαβή.
Διευκρινίζεται, πως όσον αφορά το ηλεκτρονικό κατάστημα,η έννοια της επιστροφής έχει πλήρη αυτονομία και δεν συνδέεται με οποιονδήποτε τρόπο με αλλαγή ή αντικατάσταση. Με άλλα λόγια, ανεξαρτήτως του λόγου επιστροφής, η διαδικασία επιστροφής ολοκληρώνεται με την ακολουθία των βημάτων που περιγράφονται παρακάτω.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΣΩ E-SHOP

Η διαδικασία επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη ( εκτός της σπάνιας περίπτωσης ελαττωματικού είδους, ή λάθος αποστολής που επιβαρύνει την εταιρεία). Ως εκ τούτου, μπορείτε να καλέσετε όποια μεταφορική επιθυμείτε ( ή ταχυδρομείο), για την επιστροφή σας. Σε περίπτωση ελαττωματικού είδους, ή λάθος αποστολής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210.7258272-4, προκειμένου να διευθετήσουμε το θέμα της επιστροφής σας, και την χρέωση.

Πριν επιστρέψετε το είδος/η, που έχετε για επιστροφή, παρακαλούμε βεβαιωθείτε για τα παρακάτω :

1.Η ημερομηνία της εντολής επιστροφής δεν πρέπει να έχει υπερβεί τις 20 μέρες από την ημερομηνία απόδειξης. Σε αντίθετη περίπτωση η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή.

2.Το είδος πρέπει να επιστραφεί σε άριστη κατάσταση, μη φορεμένο-εκτός της σπάνιας περίπτωσης που φορέθηκε και στην συνέχεια διαπιστώθηκε κάποιο ελάττωμα κατασκευής.

3.H επιστροφή πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύεται από : 
α)Την απόδειξη αγοράς ή την φωτοτυπία της.
β)Την αρχική συσκευασία, συμπεριλαμβανομένων όλων των ειδικών σημάνσεων ( καρτελάκια ετικετών, κουμπιών κτλ).
γ)την φόρμα επιστροφής που θα βρείτε στην συσκευασία παραλαβής. 

Σε περίπτωση που δεν έχετε την φόρμα επιστροφής παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Η Διεύθυνση επιστροφής είναι η εξής :
ΕΝΩΜΕΝΑ ΣΗΜΑΤΑ ΜΟΔΑΣ ΑΕ
6o ΧΛΜ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ,56429, Ν.ΕΥΚΑΡΠΙΑ ( 2310.736673)

 Για τυχόν απορίες σας σχετικά με την επιστροφή σας, μπορείτε να καλέσετε στο 210.7258272-4, ή να στείλετε mail στο eshopjulia@ufb.gr, και θα εξυπηρετηθείτε άμεσα.

ΑΝΤΙΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΕΩΣΗΣ

Μετά την παραλαβή των επιστρεφομένων και αφού γίνει έλεγχος όσον αφορά τις Απαραίτητες Προϋποθέσεις (1, 2,  και 3 παραπάνω), η επιστροφή των χρημάτων εμπίπτει σε μία από τις παρακάτω τρεις περιπτώσεις :

1.Πιστωτικό κουπόνι (voucher)

Κατά την επιστροφή, έχετε το δικαίωμα να επιλέξετε είτε την επιστροφή του ποσού με τον ίδιο τρόπο που έγινε και η αρχική πληρωμή, είτε να ζητήσετε την έκδοση πιστωτικού κουπονιού (voucher) το οποίο θα πιστωθεί στον λογαριασμό σας, για μελλοντική σας αγορά, μόνο μέσω eshop.

2.Αντικαταβολή

Σε περίπτωση που η αρχική παράδοση έγινε με αντικαταβολή, τότε το ποσόν κατατίθεται σε λογαριασμό τραπέζης που θα υποδείξετε στο έντυπο επιστροφής, εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του είδους από την εταιρεία.

3.Πιστωτική κάρτα/Paypal

Σε περίπτωση που η αρχική πληρωμή είχε γίνει με πιστωτική κάρτα, τότε η εντολή πίστωσης της κάρτας σας θα γίνει εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του είδους από την εταιρεία. Σε περίπτωση που έχετε πληρώσει με δόσεις, τότε η τράπεζα σας επιστρέφει με δόσεις το ποσό.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, (ΙΔΙΟ ΕΙΔΟΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ/ΜΕΓΕΘΟΣ, Η΄ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΙΔΟΣ), ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ,ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ.ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ  ΑΦΟΥ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΑΣ ΕΙΤΕ ΘΑ  ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ  ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ, ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑ,ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΑΣ ΩΣ ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΣΩ ΦΥΣΙΚΟΥ ΕΤΑΙΡΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
Μπορείτε να κάνετε την αλλαγή σας εντός 20 ημερών,σε οποιοδήποτε εταιρικό κατάστημα JULIA&MORE, (δείτε την λίστα των εταιρικών καταστημάτων παρακάτω), έχοντας μαζί σας, την απόδειξη αγοράς, και το είδος με την αρχική του συσκευασία. ( καρτελάκια ετικετών/ κουμπιών κτλ). Δεν γίνονται αλλαγές σε πολυκαταστήματα/shop in shop JULIA&MORE.

Eπιστροφή χρημάτων από κατάστημα λιανικής ΔΕΝ γίνεται.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.

-Για την λίστα εταιρικών καταστημάτων πατήστε εδώ.