Με σκοπό την δημιουργία σταθερής και πιστής πελατειακής βάσης και θέλοντας να ανταμείψει τους πελάτες για την σταθερή προτίμηση στις προτάσεις μόδας που παρουσιάζει, η JULIA BERGOVICH σας χαρίζει σημαντικές προσφορές και εκπτώσεις, αναλόγως με το ύψος των αγορών σας.

Εγγραφείτε στο club μελών των καταστημάτων MORE & MORE και JULIA & MORE, ψωνίζοντας από 90€ και άνω, και εκμεταλλευτείτε την πληθώρα των προσφορών και δώρων και άλλων πλεονεκτημάτων του προγράμματος!

ΠΑΡΟΧΕΣ
Το σύστημα επιβράβευσης και εκπτώσεων της JULIA BERGOVICH ακολουθεί έναν απλό κανόνα, αναλόγως με το σύνολο της κάθε αγοράς σας:
Για αθροιστική απόδειξη άνω των 90€ ,10% έκπτωση επί του συνόλου.
Για αθροιστική απόδειξη άνω των 180€ , 20% έκπτωση επί του συνόλου.

Σημείωση: Η έκπτωση δεν ισχύει για την περίοδο των επισήμων εκπτώσεων, καθώς και για είδη που είναι ήδη σε προσφορά.

Περιοδικές ενημερώσεις για νέα προϊόντα (νέες αφίξεις), προσφορές, εκπτώσεις, νέα καταστήματα, σημαντικές ημερομηνίες, κλπ.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΣΤΟ JULIA & MORE GOLD CLUB :
– Η κάρτα μέλους αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας και η ανάκλησή της είναι στην διακριτική ευχέρεια της εταιρείας.
– Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ενήλικες άνω των 18 ετών.

– Η κάρτα μέλους και όλες οι παροχές, εκπτώσεις και δώρα που απορρέουν από το πρόγραμμα ισχύουν μόνον για τα εταιρικά καταστήματα εντός της Ελληνικής επικράτειας, καθώς και για το ηλεκτρονικό κατάστημα www.www.juliabergovich.com.

– Η κάρτα JULIA & MORE GOLD CLUB δεν είναι πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Η αποκλειστική χρήση της είναι η πιστοποίηση του μέλους ώστε να απολαμβάνει των προνομίων, σύμφωνα με τους κανόνες που θεσπίζει η εταιρεία ως ανταμοιβή στους πελάτες της.

– Η κάρτα είναι αυστηρά προσωπική και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνον από τον νόμιμο κάτοχό της. Τα προνόμιά της δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους.

– Η εγγραφή στο member club γίνεται είτε ηλεκτρονικά μέσω αγορών σας άνω των 90 € στο eshop www.www.juliabergovich.com, είτε με την συμπλήρωση του σχετικού εντύπου στα εταιρικά καταστήματα MORE & MORE και JULIA & MORE. εγγραφή, το μέλος αποδέχεται όλους τους όρους που αναγράφονται είτε στη αίτηση εγγραφής, είτε στην παρούσα ιστοσελίδα. Το μέλος οφείλει να ενημερώνει για τυχόν αλλαγές στα προσωπικά του δεδομένα (διεύθυνση, τηλέφωνο, email κλπ), ώστε να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη επικοινωνία με την εταιρεία και να μπορεί να εκμεταλλεύεται πλήρως των ενημερώσεων σχετικά με προσφορές, δώρα, κλπ. Η τροποποίηση μπορεί να καταχωρηθεί/δηλωθεί είτε ηλεκτρονικά στο προσωπικό σας profile, ή με email (eshopjulia@ufb.gr), ή σε οποιοδήποτε κατάστημα της εταιρείας.

– Η νέα σας κάρτα μέλους στο JULIA & MORE GOLD CLUB θα σας αποσταλεί ταχυδρομικά, με την πρώτη αγορά των 90 € και εφόσον δεν την έχετε ήδη.

– Το μέλος διατηρεί το δικαίωμα εξόδου από το club και ακύρωσης της κάρτας του ανά πάσα στιγμή. Η ακύρωση της εγγραφής πρέπει να γίνει με σχετικό e-mail (eshopjulia@ufb.gr).

– Η χρήση της κάρτας υπόκειται στους όρους που συνοδεύουν την αίτηση εγγραφής για τους οποίους ο κάτοχος έχει λάβει γνώση κατά την διαδικασία εγγραφής. Οι υπηρεσίες, όροι του προγράμματος, όπως αυτοί αναλύονται στην παρούσα ιστοσελίδα, στα ενημερωτικά έντυπα, στην αίτηση εγγραφής και στην κάρτα μέλους αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του συνόλου του προγράμματος. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των όρων ή/και ανάκλησης των προνομίων κατά την διακριτική της ευχέρεια. Ουδεμία αξίωση έχει ο κάτοχος σε περίπτωση τυχόν μεταβολής των όρων, ορίων, ανάκλησης κάρτας, κλπ, αναγνωρίζοντας ότι όλες οι παροχές του club αποτελούν σύστημα επιβράβευσης των πελατών εκ μέρους της εταιρείας και κανένα δικαίωμα δεν απορρέει από αυτές.

– Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία σχετικά με τους όρους και τον τρόπο λειτουργίας του προγράμματος, μπορείτε να απευθυνθείτε :
Μέσω email: eshopjulia@ufb.gr
Τηλ. 210.7258272-3 (Ώρες λειτουργίας 10.00-17.00 εκτός Σαββάτου/Κυριακής και επίσημων αργιών)
– Για την Πολιτική Ασφαλείας και την Διαχείριση προσωπικών Δεδομένων,πατήστε εδώ.