Δωρεάν μεταφορικά, για παραγγελίες άνω των 50€.

Καλάθι αγορών

Παραγγελίες

Παραγγελίες

Για να παραγγείλετε κάποιο(α) από τα εκτιθέμενα προϊόντα στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.www.juliabergovich.com, ακολουθείστε τα βήματα επιλογής ειδών, εισαγωγής στοιχείων και επιβεβαίωσης  της παραγγελίας. Σε όποιο βήμα της παραγγελίας βρίσκεστε πριν από την τελική επιβεβαίωση, μπορείτε να αλλάξετε οποιοδήποτε από τα στοιχεία που ήδη εισάγατε (προϊόν, χρώμα/μέγεθος, ποσότητα, τρόπο πληρωμής, διεύθυνση αποστολής, κλπ.), ή και να εξέλθετε χωρίς να επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας.

Με την πρώτη παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα,σας κάνουμε δώρο την εγγραφή σας στο JULIA&MORE GOLD CLUB ώστε να εκμεταλλευτείτε τις εκπτώσεις, τις προσφορές και τα προνόμια του προγράμματος.Έτσι, κερδίζετε με την πρώτη κιόλας αγορά -20% , ανεξαρτήτως ποσού ,βάζοντας τον αριθμό -20 αντιστοίχως, στην θέση του εκπτωτικού κουπονιού, κατά την τελική διαδικασία παραγγελίας, και εφόσον είστε στο ταμείο.

( ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ).

Λόγω της περιοδικότητος ενημέρωσης των στοιχείων, η JULIA BERGOVICH δεν μπορεί να εγγυηθεί την διαθεσιμότητα την στιγμή καταχώρησης της παραγγελίας. Αναλαμβάνει όμως την δέσμευση άμεσης ενημέρωσης σε περίπτωση προβλήματος καθώς επίσης και για όποιο άλλο τυχόν θέμα που αφορά στην παραγγελία σας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Δεκτές είναι όλες οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες VISA MASTERCARD και EUROLINE. Σε περίπτωση μη επαρκούς διαθεσίμου υπολοίπου το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σας.

ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ:

Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει μόνον για την Ελληνική Επικράτεια. Οι παραδόσεις γίνονται μέσω της εταιρείας ΕΛΤΑ Courier, και το ποσόν πληρωμής παραδίδεται στον εξουσιοδοτημένο υπάλληλο της ΕΛΤΑ Courier.

PAYPAL: Εναλλακτικά αν έχετε λογαριασμό, μπορείτε να κάνετε χρήση του PAYPAL.

ΤΙΜΕΣ – ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ – ΦΠΑ

  • Το www.www.juliabergovich.com εγγυάται ότι οι εμφανιζόμενες τιμές είναι ίδιες με τις αντίστοιχες αναγραφόμενες τιμές στα εταιρικά καταστήματα MORE & MORE και JULIA & MORE. Εντός της Ελληνικής Επικράτειας.* (δείτε τα εταιρικά καταστήματα παρακάτω).
  • Η συναλλαγή μπορεί να ολοκληρωθεί είτε με την έκδοση Απόδειξης Λιανικής Πώλησης, είτε με την έκδοση Τιμολογίου Πώλησης.
  • Οι εμφανιζόμενες τιμές των προϊόντων είναι τελικές, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
  • Το www.www.juliabergovich.com διατηρεί το δικαίωμα αναπροσαρμογής της τιμής οποιουδήποτε εμφανιζομένου προϊόντος, ανά πάσα στιγμή (συνήθως στην αρχή και στο τέλος εκπτώσεων, προσφορών ή προωθητικών ενεργειών). Η τιμή πώλησης όμως κατοχυρώνεται και είναι οριστική και αμετάβλητη με την καταχώριση και επιβεβαίωση της παραγγελίας.
  • Σε περιπτώσεις αποστολής εκτός Ε.Ε., ο πελάτης ενδέχεται να επιβαρυνθεί δασμούς και έξοδα. Σύμφωνα με τα ισχύοντα στην χώρα προορισμού και τυχόν συμφωνίες μεταξύ της χώρας προορισμού και της Ε.Ε.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ – ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ελληνική Επικράτεια

  • Οι παραδόσεις γίνονται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ για όλους τους προορισμούς εντός Ελλάδος.
  • Χρόνος παράδοσης: 1-5 ημέρες ( ακόμα και για δυσπρόσιτους προορισμούς .Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι μεγαλύτερος κατά την διάρκεια των επίσημων εκπτώσεων).
  • Κόστος αποστολής: Οι παραδόσεις γίνονται χωρίς επιπλέον επιβάρυνση, όταν το ποσό αγορών υπερβαίνει τα 90 €. Σε περίπτωση που το συνολικό ποσό αγορών είναι μικρότερο από 90€,τότε υπάρχει χρέωση 4€,για έξοδα αποστολής/ αντικαταβολής.

 

Σημείωση 1. Για να ενημερωθείτε για το στάδιο ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας και τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης, ακολουθείστε τον σύνδεσμο (link) στο ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.

Σημείωση 2. Force majeure (Ανωτέρα βία). Το www.www.juliabergovich.com εγγυάται την άριστη εξυπηρέτησή σας με την έγκαιρη παράδοση της παραγγελίας σας. Παρ’ όλα αυτά, το  www.www.juliabergovich.com ουδεμία ευθύνη φέρει για την όποια καθυστέρηση παράδοσης προκύπτει από εξωγενείς παράγοντες, όπως: ακραία καιρικά φαινόμενα (π.χ φυσικές καταστροφές, πλημμύρα, σεισμός) πολιτικές ταραχές, πορείες, απεργίες, κλπ.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Οι συναλλαγές στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.juliabergovich.com γίνονται σε ειδικό ασφαλές περιβάλλον. Το κατάστημα χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο Secure Sockets Layer (SSL), το πλέον αποδεκτό διεθνές standard για την άρρηκτη κρυπτογράφηση των πληροφοριών ούτως ώστε να διασφαλίζει με τον καλύτερο παγκοσμίως τρόπο το απόρρητο και την ασφάλεια των πληροφοριών και συναλλαγών σας.

Για λόγους αυξημένης ασφάλειας, το ηλεκτρονικό κατάστημα www.juliabergovich.com δεν αποθηκεύει τα στοιχεία τραπέζης και πιστωτικής κάρτας. Τα στοιχεία αυτά πρέπει να επανεισαχθούν με κάθε νέα παραγγελία.